Hvordan vi lager is?

Ingredienser

  • 4 stk eggeplomme
  • 100 g sukker
  • 2 ts vaniljesukker
  • 4 dl kremfløte
  • Varm sjokoladesaus:
  • 1 plate kokesjokolade
  • 3 dl kremfløte

Slik gjør du1. Pisk egg og sukker til eggedosis (hvis du kan skrive Ole i eggedosisen, er den stiv nok). 2. Stivpisk kremfløte og vaniljesukker og bland kremen lett inn i eggedosisen. 3. Hell isen i tomme yoghurtbegre og sett dem i fryseren. Hvelv isen på fat ved servering. 4. Varm opp kokesjokolade og fløte. La det småkoke på svak varme til sausen tykner litt. Server varm sjokoladesaus i en mugge ved siden av isen. Jordbær og marengs (pikekyss) smaker ekstra godt til.

Tips Ønsker du å tilsette andre smaker, kan du blande inn for eksempel sjokoladebiter, jordbærbiter, bringebær, hakket Non Stop og lignende.

tips til nye matopplevelser



 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar



Her skriver du en tekst om deg selv :)

Mailen.din@mail.com
Legg meg til som venn



K a t e g o r i e r

A r k i v

hits